Осврти за Cardione

 • Adhurim
  Поради мојата зависност, добив постојана хипертензија. Пушел до 35 цигари дневно. Лекарот ме советуваше Cardione да ги поддржам садовите. Почнав да пијам 2 таблети дневно и по една недела почувствував дека притисокот нагло престана да расте.
  Cardione
 • Bedirhan
  Прекумерната тежина ме спречува да се движам многу. Поради ова, мојот притисок многу скока, особено наутро, по будењето. Се стемнува пред мои очи, земјата ми заминува од под нозете. Научив за лекот Cardione. Пиев 2 таблети една недела, почнав да забележувам дека наутро почнав да се чувствувам многу подобро. Целосно го испив курсот, го намалив притисокот на нормални вредности.
  Cardione
 • Amela
  Почнав да имам проблеми со срцето пред 2 години, на позадината на основната болест, мојот крвен притисок почна да расте. Пијам голем број апчиња за срце, не сакав да додадам многу лекови и за притисок. Зачувано Cardione. Само 1 таблета навечер помогна да се стабилизира притисокот на 130/85.
  Cardione
 • Amela
  Моите скокови на крвниот притисок започнаа за време на мојата бременост. По раѓањето на детето, притисокот стануваше постојано висок 150/95. Бидејќи не доев, почнав да го земам природниот препарат Cardione. Месечен курс. Резултатот - притисокот се врати во нормала, главоболките исчезнаа.
  Cardione
 • Ана
  Никогаш не знаев што е висок крвен притисок. Отсекогаш сум спортувал и сум водел активен живот. Но, по повредата, морав да го напуштам спортот. И почнав да имам проблеми со крвните садови и, како резултат на тоа, висок крвен притисок. Долго време барав лек, пробав многу лекови, но само Cardione во таблети навистина помогна да се намали притисокот долго време.
  Cardione
Кориснички рејтинг Cardione
4.7
19