Искуство во употреба Cardione

Албена од Златоград го сподели своето искуство за користење на Cardione

висок притисок пред внесување Cardione

Cardione се справи со годините на хипертензија

Имам над 5 години искуство со хипертензија. Првично, болеста беше асимптоматска. Имаше замор по помал физички напор, но не обрнав внимание на тоа. Потоа се појавија главоболки и вртоглавица. Роднините почнаа да забележуваат дека имам нарушување на меморијата. Бев иритирана од која било причина, од таква вознемиреност почнав лошо да спијам. Морав да видам лекар. По прегледот, ми беше дијагностицирана хипертензија во стадиум II. Докторот ми рече дека такви симптоми не можат да се толерираат и морав да се пријавам веднаш штом почнав да забележувам промени во моето здравје.

Откако ја започнав болеста, ми препишаа неколку лекови кои морав да ги пијам неколку пати на ден, наутро и навечер, пред спиење. Многу лекови не ми одговараа - некои апчиња ми создаваа стомачни проблеми, други ме заспаа за да не можам да одам на работа. Морав да експериментирам за да го најдам вистинскиот лек. Но, откако ги користев, почнав да имам проблеми со црниот дроб.

На следниот преглед кај докторот, докторот ме советуваше да пробам Cardione со природни состојки. Нарачав 2 пакувања на веб-страницата на производителот и ја чекав парцелата.

индикаторите за притисок се стабилизираа по земањето Cardione

Како да користите таблети, преглед на лекови

Почнав да земам таблети Cardione, како што е напишано во упатствата за употреба. Таблетите се мали и без вкус. Начинот на прием беше следниов: 1 таблета наутро и 1 навечер. Не е поврзан со храна. Првото нешто што забележав беше дека немаше непријатни сензации во стомакот по земањето на пилулата, немаше послевкус со хемиска нијанса, што често ме прогонуваше кога земав други лекови.

Веќе по 5 дена од земањето на Cardione, почнав да забележувам дека моето здравје се подобри. Притисокот сè уште беше повисок од нормалниот, но сонот почна да се опоравува, главоболките исчезнаа. По 2 недели, вртоглавицата целосно исчезна, крвниот притисок се опорави, меморијата се подобри.

Лекот го нарачав дополнително за целосен курс, кој го имав 2 месеци. Прегледот во болницата покажа дека ми е намален холестеролот, тестовите ми се нормализираа, а крвниот притисок ми беше стабилен на 130/80.

Со Cardione станав повесел, главоболките престанаа да ме мачат, расположението ми се подобри. Моето семејство забележа позитивни промени кај мене.